Paikallinen on parempi!

Aito oululainen R-Office Oy on yrittäjävetoinen palveluorganisaatio Suomessa. Toimipisteitä meillä on Oulussa, Espoossa, Kuopiossa, Kemissä ja Rovaniemellä, mutta kumppaniverkostomme kautta tarjoamme palvelujamme koko Suomeen. Toimitamme ja hallinnoimme toimivia kokonaisuuksia, joiden avulla asiakkaamme saavat uusia ja parempia tapoja käsitellä asiakirjoja kustannustehokkaasti.

R-Office on erikoistunut asia- ja asiakirjahallintaan, tulostus- ja skannausratkaisuihin sekä digitaaliseen viestintään.

R-Office Oy on reilun palvelun talo, jossa on aito halu kuunnella, palvella ja auttaa Teitä asiakkaita pääsemään tavoitteisiinne.

Lisätietoja: http://www.r-office.fi/

Wetteri Oy on täyden palvelun autotalo Äimärautiolla.

Täyden palvelun autotalo Wetteri Oy kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Oulussa, muut toimipisteet ovat Kuusamossa, Rovaniemellä, Kemissä, Kajaanissa ja Ylivieskassa. Uudistuneesta Mercedes-Benz myymälästä Oulun Äimärautiolla löydät muun muassa Uudenkaupungin autotehtaan tuotteet – Mieliin painuva, upea, urheilullinen Mercedes-Benz A-sarja sekä miellyttävän korkea, mukavan edistyksellinen Mercedes-Benz GLC. Mercedekset Oulussa myy ja huoltaa Wetteri Äimärautio.

Lisätietoja: https://www.wetteri.fi/uudet-autot/mercedes-benz.html