Lauantain Jokinen & Rinne Charity Golfin avulla kerättiin huimat 61 400 € vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamiseen! Tämän vuoden tuotot ohjataan HOPE Yhdessä & Yhteisesti ry:lle. Hyväntekeväisyystapahtuma järjestettiin lauantaina Virpiniemessä jo kolmatta kertaa. Golfkilpailun lisäksi tapahtumaan kuuluu Ideaparkin kanssa yhteistyössä järjestettävä Skidipark-perhetapahtuma. Tapahtumassa oli tänäkin vuonna suuri joukko NHL-tähtiä, joita tapahtumassa vierailijat pääsivät tapaamaan. Lisäksi tapahtumassa oli monenlaista muuta hauskaa koko perheen tekemistä.

Tämän vuotisen Best Ball golfkilpailun voitti Liikun joukkue Heikki Riihijärvi ja Kiira Riihijärvi tuloksella 47. Toiseksi tuli Oulun Porakaivot edustus -joukkue Santtu Räsänen ja Sami Manninen tuloksella 45. Kolmanneksi pelasi Team Veikkolainen eli Erkki Veikkolainen ja Juha-Matti Veikkolainen tuloksella 44. Neljänneksi pelasivat Joonas Koskelon ja Mika Salopuron Koukkupaja-joukkue tuloksella 43.

Lisäksi kilpailussa pelattiin henkilökohtaista pistebogey-kisaa, jonka voitti Sami Manninen tuloksella 45, toiseksi tuli Juha-Matti Veikkolainen tuloksella 39, kolmanneksi Petri Väänänen tuloksella 38 ja neljänneksi Roosa Toivanen myös tuloksella 38.

Kilpailussa pelattiin useita erikoiskisoja. Väylällä 1 oli Lotvonen LKV lähimmäs lippua kahdella -kisa, jonka voitti Jukka Viitasaari tuloksella 0,37 metriä. Väylällä 4 oli Tilitoimisto A. Karppisen lähimmäs lippua -kisa, jonka voitti Sami Mettovaara tuloksella 3,70 metriä. Väylällä 8 oli Mercedes-Benz lähimmäs lippua -kisa, jonka voitti Petri Väänänen tuloksella 1,44 metriä. Väylällä 13 nähtiin Liikun lähimmäs lippua kahdella -kisa, jonka voitti Joonas Koskelo tuloksella 3,82 metriä. Väylällä 16 oli Bar Ihkun lähimmäs lippua kahdella -kisa, jonka voitti huippuvireessä ollut Teuvo Teräväinen tuloksella 0,21 metriä. Väylällä 18 oli R-Officen lähimmäs lippua -kisa, jonka voitti Sami Mettovaara tuloksella 2,50 metriä.

Kilpailun palkintojenjako järjestettiin Oulun keskustassa Vanhalla Paloasemalla, jossa pidettiin myös tapahtumaan kuuluva hyväntekeväisyyshuutokauppa.

Jokinen & Rinne Charity Golfin golfkisaan osallistui tänä vuonna 42 joukkuetta hyvän asian puolesta. Lisäksi mukana oli suuri joukko yhteistyökumppaneita, joiden ansiosta tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta. Kiitos siis kaikille osallistujille, Mercedes-Benzille, R-Officelle ja muille yhteistyökumppaneille ja mukana olleille!

Joukkuetulokset

Pistebogey-tulokset

Reikäkohtaiset tulokset

Tapahtumasta otettiin paljon valokuvia, joista suuri kiitos Salla Jokiselle. Kuvat nähtävissä täältä: Salla Jokinen photography.