Upea hyväntekeväisyystapahtuma Oulu All Stars Charity Golf järjestettiin Virpiniemessä lauantaina 19.9. jo viidettä kertaa. Tapahtuman tuotoista 95% lahjoitetaan Hope yhdessä ja yhteisesti Ry:lle ja 5% golfjunioreille. Hope Ry tekee tärkeää työtä tukiessaan muun muassa vähävaraisten lasten harrastusmahdollisuuksia. Tänäkin vuonna 88 pelaajaa oli tekemässä yhdessä aidosti hyvää. Kiitos uskomattomasta 77 850 euron ennätyspotista kuuluu teille jokaiselle!

Päivä alkoi Virpiniemessä erilaisin ohjelmanumeroin. Rangella osallistujat saivat ohjausta Pro Tommi Linnalta. Väylällä 17 pelaajat saivat haastaa Kiira Riihijärven lähimmäs lippua -kilpailussa. 88 pelaajasta yhteensä 12 pelaajaa voitti Kiiran. Kiiran voittaneet saivat nimensä arvontaan, ja tällä kertaa arpaonni suosi Hannu Karppista. Hannu sai valita itsellensä nimmaroidun lätkämailan yhdeltä illan isännältä. Onnea!

Kisa alkoi yhteislähtönä kello 12:30 tuulen tuivertaessa. Pelimuotona vuonna 2020 toimi Irish Rumble Selänne Shamble -twistillä by Golf Gamebook. Pekka Rinne ja Mikael Grandlund olivat haastamaassa pelaajia väylällä 18 lähimmäs lippua -kisassa. Kova, puuskainen tuuli haastoi pelaajia etenkin meren puolella. Tulostaso sekä tunnelma olivat siitä huolimatta huikeita myös tänä vuonna!

Kolmanneksi tuloksella -8 sijoittui joukkue Liikku / Linna & Hautamäki, jossa pelasivat Kiira Riihijärvi, Heikki Riihijärvi,  Tommi Linna ja Harri Hautamäki. Toiseksi itsensä pelasi joukkue Oulun Porakaivot upealla tuloksella -14. Oulun Porakaivojen joukkueessa pelasivat Sami Manninen, Simo Manninen, Santtu Räsänen ja Teemu Määttä. Samalla tuloksella -14, voittajaksi kruunattiin joukkue Tilitoimisto A. Karppinen, jossa pelasivat Kreetta Salonpää, Klarissa Salonpää, Kasper Salonpää ja Juho Lähde. Onneksi olkoon!

Kisassa pelattiin myös useita eri yhteistyökumppaneiden sponsoroimia erikoiskisoja. Väylällä 1 Lotvonen LKV järjesti lähimmäs lippua kahdella -kisan, jonka Kiira Riihijärvi voitti huikealla tuloksella 0,53 metriä. Väylän 4 lähimmäs lippua -kilpailua isännöi Tilitoimisto A. Karppinen, ja siinä lähimmäksi löi Jouko Häkkinen tuloksella 2,08m. Väylällä 8 Mercedes-Benz järjesti lähimmäs lippua -kilpailun, jossa voiton 2,1 metrillä vei Tommi Linna. Väylällä 13 pelattiin Liikun järjestämä lähimmäs lippua kahdella -kilpailu, jossa Santtu Räsänen löi pallon 1,25 metriin voittaen kisan. Ihkulla oli väylällä 16 niin ikään lähimmäs lippua kahdella -kisa, jossa voittajaksi 1,07 metrillä nousi Juuse Saros. Väylällä 18 R-Office järjesti lähimmäs lippua -kilpailun, jossa voittajaksi tuli Juho Manninen tuloksella 3,53m. Onnittelut hienoista suorituksista!

Kilpailun jälkeen siirryttiin Club Teatrialle upeaan iltatilaisuuteen, jossa osallistujat saivat nauttia herkullisesta Zivagon illallismenusta, sekä juontopari Juha Perälän ja Iiro Harjulan hauskoista letkautuksista. Reino Nordin esiintyi yleisölle nostattaen tunnelmaa entisestään. Ilta huipentui hyväntekeväisyyshuutokauppaan, missä kaupattiin mm. NHL-tähtien Jussi Jokisen, Pekka Rinteen, Sebastian Ahon, Markus Nutivaaran ja Joonas Donskoin peleissä käyttämiä varusteita sekä huikeita kokemuksia itse isäntien kanssa! Tänä vuonna rikottiin taas ennätyksiä, kun hyväntekeväisyypotti kohosi huikeaan 77 850 euroon. Kiitos jokaiselle mukana olleelle, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Huikeaa nähdä, miten moni haluaa tehdä yhdessä hyvää. Nähdään taas ensi vuonna!

Tulokset
Salla Jokinen Photography – valokuvat tapahtumasta

Alla vielä Iikka Pirttikosken ottamia kuvia kisapäivältä.