Oulu All Stars Charity Golf 2021

Historian kuudes Oulu All Stars Charity Golf järjestetään lauantaina 28.8.! Tervetuloa mukaan!

Kilpailun yhteislähtö klo 11.30.

Järjestämme tapahtuman vastuullisesti ja viranomaisohjeita noudattaen. Seuraamme myös koronatilanteen kehittymistä ja reagoimme tarpeen mukaan.

Osallistumismaksu on 800 € kahden hengen joukkueelta. Pelaa ja Pelasta ry lahjoittaa tapahtuman tuoton lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Potista 95% käytetään Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n Oulun alueen toimintaan ja 5% menee golfjunioreiden tukemiseen.

Tapahtumapäivän aikataulu ilmoitetaan kesän aikana.

Kilpailumaksu sisältää lounaan ennen kisaa, giveaway-paketin, sekä illalliskortin iltatilaisuuteen ja hyväntekeväisyyshuutokauppaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu vanhaan malliin kahden hengen tiimeissä, mutta itse kilpailu pelataan lähtöryhmien välillä. Pelimuotona on Irish Rumble Selänne Shamble -twistillä by Golf GameBook. Lyhykäisyydessään tämä tarkoittaa seuraavaa:

– Jokainen ryhmän jäsen avaa ja ryhmä valitsee näistä parhaan, jonka jälkeen jokainen pelaa oman pallonsa reikään asti parhaan avauksen paikalta.
– Tuloksiin lasketaan ensimmäiseltä kuudelta väylältä ryhmän paras pistebogeytulos, kuudelta seuraavalta ryhmän kaksi parasta pistebogeytulosta, seuraavalta viideltä kolme parasta ja viimeiseltä väylältä kaikkien tulokset.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Sakari Soukka
+358 44 989 2654
sakari@pelaajapelasta.fi