Oulu All Stars Charity Golf 2020

Pääsemme järjestämään tapahtuman lauantaina 19.9.! Tervetuloa mukaan. Järjestämme tapahtuman vastuullisesti ja viranomaisohjeita noudattaen. Seuraamme myös koronatilanteen kehittymistä ja reagoimme tarpeen mukaan.

Osallistumismaksu on 800 € kahden hengen joukkueelta. Pelaa ja Pelasta ry lahjoittaa tapahtuman tuoton lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Potista 95% käytetään Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n Oulun alueen toimintaan ja 5% menee golfjunioreiden tukemiseen.

Tapahtumapäivän aikataulu ilmoitetaan elokuun aikana.

Kilpailumaksu sisältää lounaan ennen kisaa, giveaway-paketin, sekä illalliskortin iltatilaisuuteen ja hyväntekeväisyyshuutokauppaan.

Pelimuoto uudistuu! Ilmoittautuminen tapahtuu vanhaan malliin kahden hengen tiimeissä, mutta itse kilpailu pelataan lähtöryhmien välillä. Pelimuotona on Irish Rumble Selänne Shamble -twistillä by Golf GameBook. Lyhykäisyydessään tämä tarkoittaa seuraavaa:

– Jokainen ryhmän jäsen avaa ja ryhmä valitsee näistä parhaan, jonka jälkeen jokainen pelaa oman pallonsa reikään asti parhaan avauksen paikalta.
– Tuloksiin lasketaan ensimmäiseltä kuudelta väylältä ryhmän paras pistebogeytulos, kuudelta seuraavalta ryhmän kaksi parasta pistebogeytulosta, seuraavalta viideltä kolme parasta ja viimeiseltä väylältä kaikkien tulokset.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Sakari Soukka
+358 44 989 2654
sakari@pelaajapelasta.fi